SINT BERNARD PUPS/PUPPIES: PRACHTIGE RASZUIVERE PUPS TE KOOP
Image Hosted by ImageShack.us
dinsdag 22 september 2009
WAARSCHUWING VOOR BROODFOKKERS!
WAARSCHUWING VOOR BROODFOKKERS OP INTERNET!

Indien op zoek bent naar een mooie Sint Bernard pup zult u op het internet veel fokkers tegenkomen. De goede fokkers zijn aangesloten bij de Hollandsche Sint Bernard Club (HSBC) en verkopen raszuivere puppies met stamboom. De pups kosten dan wel wat duurder, maar U weet zeker dat het om een goede raszuivere pup gaat.

Maar er zijn op het internet ook veel “Broodfokkers”actief. Vooral op de openbare verkoop sites als Marktplaats en Kapaza. De broodfokkers zijn vaak te herkennen doordat ze met de prijzen erg laag zitten. Een goede raszuivere Sint Bernard pup kost tussen de 800 en 1350,- euro. De broodfokkers bieden de pups voor rond de 500 euro of lager aan.

De broodfokkers zijn te herkennen aan het feit dat ze vaak meerdere soorten rassen aanbieden. Op Marktplaats zijn ze gemakkelijk te ontmaskeren door op hun advertentie te klikken en dan op de link “Alle advertenties van deze adverteerder”. Verschijnen er dan meerdere nestjes van diverse rassen, dan heeft u te maken met een “Broodfokker”

Het gaat de broodfokkers niet om het welzijn van de dieren maar om het geld. Zij zijn degene die geld verdienen over de rug van de dieren, die vaak onder erbarmelijke omstandigheden worden gehouden. Een goede fokker zorgt altijd goed voor zijn of haar dieren. En staat onder controle van de rasvereniging. Tevens zijn zij bekend bij de Raad van Beheer.

Indien u toch een pup van een broodfokker koopt , loopt U de gerede kans dat U een zieke pup krijgt of een hond met gedragsproblemen. En als U verhaal wilt halen geven ze niet thuis.

Wees gewaarschuwd en vraag u zelf af of die 2 tot 300 euro minder wel al die ellende waard is. Zeker als het gaat om het welzijn van uw nieuwe pup en uw eigen bankrekening. Een dierenarts is tenslotte ook niet goedkoop..
posted by Moderator @ 09:58  
Menu

->> HOME
->> Üli / Teefje (PRINCESS)(Verkocht)
->> PUP 1 / Reutje (KING) (Verkocht)
->> PUP 2 / Teefje (JODY)(Verkocht)
->> PUP 3 / Reutje (NELSON) (Verkocht)
->> PUP 4 / Teefje (LADY)(Verkocht)
->> PUP 6 / Reutje (BENDER)(Verkocht)
->> PUP 7 / Reutje (ASTHOR) (Verkocht)
->> PUP 8 / Reutje ( CONTADOR)(Verkocht)
->> PUP 9 / Teefje (DRUMMER)(Verkocht)
->> Üli's broertjes en zusjes
->> "URY" vader van Üli en de pups
->> "BARRY" moeder van Üli en de pups
->> WAARSCHUWING VOOR BROODFOKKERS
Links
Puppie sites

Free Blogger Templates

BLOGGER